Om Frixol

Rätt mix av smörjmedel
för alla dina fordon och maskiner

Frixol är ett varumärke som erbjuder det allra bästa inom smörjningsteknik.
I det breda sortimentet hittar du smörjoljor och smörjfett för alla dina fordon och maskiner. Gemensamt för dem alla är driftsäkerhet och att vi kan anpassa dem efter dina önskemål. Frixol drivs av Qstar Försäljning AB.

Välj smörjmedel med Xtra omsorg

Den tunna filmen av smörjmedel ska inte bara mini­ mera friktion, skydda mot slitage och tåla stora temperaturskillnader. Det ska även vara kostnads­ effektivt och enkelt att få precis den produkt som du behöver. Frixol smörjmedel är tillverkade för nordiska förhållanden och ligger långt framme när det gäller smörjegenskaper och anpassning till specifika användningsområden. I Frixols pålitliga sortiment hittar du smörjoljor och smörjfett för både små och stora maskiner.

När det handlar om driftsäkerhet

Frixol smörjmedel är av hög kvalitet och passar de flesta användningsområden på åkeriet, lantbruket, entreprenaden eller i skogen. Här hittar du exempelvis smörjoljor för motorer, växellådor, hydraulik, transmis­ sion och andra mekaniska komponenter som behöver smörjas. Ett heltäckande utbud för dig som värde­sätter driftsäkerhet, miljöanpassning och tryggheten i att dina maskiner får rätt smörjning.

 

Experterna som hjälper dig att smörja rätt

Vi på Frixol arbetar nära våra kunder. För din del be­ tyder det att det är lätt att komma i kontakt med oss för att få svar på dina frågor om smörjmedel. Våra olje­ experter hjälper dig att hitta precis det smörjmedel som en viss maskin behöver. Det är kundanpassade lösningar som gör att din arbetsdag rullar mer frik­ tionsfritt. Samtidigt som vi gärna delar med oss av vår kunskap vill vi göra det enklare för dig att välja rätt typ av smörjmedel. Tydlig märkning på emballaget visar vilket användningsområde som smörjmedlet är avsett för. En annan praktisk fördel är den patenterade pipen som underlättar påfyllningen av olja. Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor om smörjning.